SCUSD Community Advisory Committee for Special Education General Meeting

Tuesday, December 7, 2021 6:00 – 8:00 PM

In response to the COVID-19 Pandemic, Governor Newsom signed AB 361 into law, amending certain provisions in the Ralph M. Brown Act ("Brown Act") allowing public agencies to continue conducting remote virtual meetings during a state of emergency, without the need to comply with all of the Brown Act's teleconferencing prerequisites, so long as certain requirements are met. Specifically, public agencies must make specific findings, every 30 days, and must ensure conditions related to public participation are satisfied. On November 18, 2021, the SCUSD Governing Board adopted Resolution 3241, finding that the current circumstances meet the requirements of AB 361 and Government Code section 54953 for the Board and any other District committee to conduct meetings remotely for the next 30 days.

Consistent with the above, this meeting will be held virtually with no physical location for public attendance. For this meeting, space is limited to 300 people. This meeting will be recorded. Translation services are available with 48 hours' notice. Please contact cac@scusd.edu to request translation services or if you have additional questions.

To join the Join Zoom Meeting go to: https://scusd.zoom.us/j/81945286407

Meeting ID: 819 4528 6407 Passcode: CAC2021

CAC 2020/2021 Officers Chair - Benita Shaw-Ayala Vice-Chair - Vacant Secretary - Taylor Kayatta Treasurer - Rose McAuliffe Parliamentarian - Kenya Martinez Member-at-Large - Vacant Member-at-Large - Dennis Mah <u>Ad Hoc Subcommittees:</u> Special Education Budget: Rose McAuliffe and Dennis Mah Bylaws Update: Kenya Martinez

SCUSD Board Liaison: Lisa Murawski

ltem	Торіс	Speaker
1. 6:00 – 6:05 5 min.	Welcome 1.1 Zoom Norms 1.2 Introductions	CAC Executive Officers
2. 6:05 – 6:15 10 min.	Public Comments 2.1 Public comment on items not on the agenda. Comments are generally limited to two minutes but time limits may be modified.	Open to the Public
3. 6:15 – 6:30 15 min.	Update from MTSS Subcommittee 3.1 Update 3.2 Discussion	MTSS Subcommittee Members; 3.2 Open to the Public
4. 6:30 – 6:45 15 min.	Update on Chartwell School Visit 4.1 Update 4.2 Discussion	Chartwell visitors; 4.2 Open to the Public

5. 6:45 – 7:15 30 min.	ELA Program Update 5.1 Report from District ELA Coordinator 5.2 Discussion	Jeannette Schroeder; 5.2 Open to the Public
6. 7:15 – 7:50 35 min.	SELPA Report 6.1 General update from SELPA Director Geovanni Linares 6.2 Discussion about Data Points about Compensatory Education 6.3 Discussion about Alternate Dispute Resolution and Compensatory Education 6.4 Discussion about AB 130 (2021) (Independent Study)	Geovanni Linares; Items 6.2, 6.3, and 6.4 Open to the Public
7. 7:50 – 8:00 10 min.	Union Reports 7.1 Sacramento City Teachers Association 7.2 Service Employees International Union 1021	SCTA Representative; SEIU Representative
8. 8:00	Adjournment 8.1 Motion to Adjourn	CAC Members